Pastorale Coaching

Pastorale coaching

Heb je hier last van ….?

Bovenstaande kan leiden tot een gebrek aan energie en te veel stress waardoor je je ongelukkig voelt. Je kunt de verbinding kwijt raken met jezelf, de ander en God. Hierdoor kun je zelfs overspannen of burn-out raken.

Als je hieraan wil werken, wil ik je graag helpen. Hierbij is het van belang dat wij samen:

Na een TotalBalance coach traject:

Career Specialist

Wat kun je van mij verwachten als coach?

Dat wij elkaar echt ontmoeten op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Ik luister zonder oordeel naar je verhaal. Ik ga bewustwording stimuleren, want bewustwording is het begin van verandering. Als coach ben ik betrokken bij jouw coach proces en loop ik een tijdje met je mee. Het coachtraject gaat in jouw tempo. Het is jouw verantwoordelijkheid om met je eigen leven aan de slag te gaan. Als coach wil ik de kern van het probleem aanpakken, zodat echt verandering, inzicht, vernieuwing en heling komt.

 

0 +
Jaar Ervaring

Een kennismakingsgesprek is gratis. Dit gesprek is telefonisch of bij mij thuis. Hierbij gaan wij kennis maken, ontdekken wat een TotalBalance coachtraject inhoudt, achter halen wat jouw hulpvraag is en of wij met elkaar een coachtraject willen aangaan. Als er van beide kanten een klik is, kunnen we het coachtraject ingaan. Als één van beiden het niet ziet zitten, gaan we niet verder.

Met de intake achterhalen wat jouw hulpvraag precies is en zijn we al begonnen met het coachtraject. Na de intake wordt een begeleidingsovereenkomst opgemaakt en getekend.

Tijdens de 1- op 1 coachgesprekken maak ik gebruik van de TotalBalance methode. Deze methode bestaat uit therapie en coaching op basis van pastoraat en bevat 3 onderdelen:

Elk coachtraject is maatwerk en de lengte kan variëren per persoon. Wij gebruiken tijdens de coaching het TotalBalance werkboek.

Consult

Mijn tarieven

Consult

40,-

per 60-75 min

Consult

50,-

per 60-75 min

Consult

60,-

per 60-75 min

Consult

70,-

per 60-75 min

Naslagwerk

TotalBalance werkboek

Het TotalBalance werkboek kost 20 euro en wordt gedurende het coachtraject gebruikt. Het is een mooi naslagwerk voor na de coaching.

Coaching wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraar. Veel bedrijven hebben voor hun medewerkers een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Je mag dit als werknemer zelf inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. Een coachtraject kan hiervoor ingezet worden. Je kunt deze mogelijkheid navragen bij je werkgever. En misschien kun je een coachbudget aanvragen bij je kerkelijke gemeente als je daarbij bent aangesloten.